1 Replies - 651 Views - Last Post: 14 October 2013 - 02:29 AM Rate Topic: -----

#1 hshourie  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 7
  • Joined: 10-June 13

How to install changes on existing project

Posted 14 October 2013 - 01:53 AM

Hi all

Sorry for being absent for long period.

I want to share what i did with my project.
First, i add new data report in my project and before doing anything on it, i adjust the width property to 9495 and left-right margin to 720 and only then proceed further.
it work well till now.
Second, i provide an excel workbook as an output for every customer, user enter and save so that he can even look up and print the detail if required in future.

Now,i had given a little changes in the program which the user noticed.
These are small and i can do it easily. Like, there is requrement of decimal number at one place where only number is given by me.
all the changes are only code change, no change required in database tables.

Pleae guide me for below points:
i will make change in code in my project .
But how to install the same at user's computer.


Should i make new SETUP and install the same at user's place.
Need to confirm that new SETUP will remove the existing data from tables or not.
If yes then what will be done..

Second, in future,if case arises to change in database tables then how one can install new things in existing project so that old records will remain save......

Thanks Himanshoo

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: How to install changes on existing project

#2 x-logan  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 15
  • View blog
  • Posts: 88
  • Joined: 18-April 13

Re: How to install changes on existing project

Posted 14 October 2013 - 02:29 AM

Quote

But how to install the same at user's computer.


if your previous project was installed in user pc what you have to do is

just build you current modified project.
After that Copy the exe file(present in your project bin -debug folder) to user setup folder. That's all.

Quote

Should i make new SETUP and install the same at user's place.


You don't have to. In case the above solution don't work then u can build new setup. It will not remove existing data from your table.

Quote

Second, in future,if case arises to change in database tables then how one can install new things in existing project so that old records will remain save......


You have to change your code according to your table fields.

This post has been edited by x-logan: 14 October 2013 - 02:35 AM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1