6 Replies - 2272 Views - Last Post: 27 October 2013 - 12:21 AM

#1 sandiso  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 7
  • Joined: 26-September 12

JavaScript/jQuery TypeError in auto complete

Posted 25 October 2013 - 07:41 AM

below is my linking Code
<link rel="stylesheet" href="http://code.jquery.com/ui/1.10.3/themes/smoothness/jquery-ui.css" />
<script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>
<script src="http://code.jquery.com/ui/1.10.3/jquery-ui.js"></script>


And my Html code is
<div class="ui-widget">
<input name="searcharea" class="selectarea" id="searcharea" type="text" value="" placeholder="Area">
</div>


And my Function is
<script>
$(function(){
    $( "#searcharea" ).autocomplete({
        source: "suggestions.php"
    });
});
</script>


I have included this page into a separate file with search code of my website and I have embeded it on all pages of my website except one. It is giving a typeerror
TypeError: $(...).autocomplete is not a function
on line.
$( "#searcharea" ).autocomplete({

My website link is: http://www.jodhpuryp.in/
The page on which search area category is not working is http://www.jodhpuryp...egistershop.php

This is source of my autosuggestion box plugin http://api.jqueryui.com/autocomplete/

Can anybody tell me, why I am getting this error on only 1 page of my website while it is working like charm on others.Any help is appreciated.Thanks

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: JavaScript/jQuery TypeError in auto complete

#2 modi123_1  Icon User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 9218
  • View blog
  • Posts: 34,620
  • Joined: 12-June 08

Re: JavaScript/jQuery TypeError in auto complete

Posted 25 October 2013 - 07:42 AM

Moving to javascript.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 sandiso  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 7
  • Joined: 26-September 12

Re: JavaScript/jQuery TypeError in auto complete

Posted 25 October 2013 - 07:44 AM

Thanks, and sorry I didnt saw javascript section earlier, so I posted it in other languages.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 laytonsdad  Icon User is offline

  • Cheese and Sprinkles
  • member icon

Reputation: 440
  • View blog
  • Posts: 1,867
  • Joined: 30-April 10

Re: JavaScript/jQuery TypeError in auto complete

Posted 25 October 2013 - 01:34 PM

I would say look at spelling.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 sandiso  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 7
  • Joined: 26-September 12

Re: JavaScript/jQuery TypeError in auto complete

Posted 25 October 2013 - 07:05 PM

View Postlaytonsdad, on 25 October 2013 - 01:34 PM, said:

I would say look at spelling.

If it was spelling error, it would not work in other pages, but it is working.
Autocomplete is showing me error in one page only :|
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#6 laytonsdad  Icon User is offline

  • Cheese and Sprinkles
  • member icon

Reputation: 440
  • View blog
  • Posts: 1,867
  • Joined: 30-April 10

Re: JavaScript/jQuery TypeError in auto complete

Posted 26 October 2013 - 12:35 AM

What is the error?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#7 sandiso  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 7
  • Joined: 26-September 12

Re: JavaScript/jQuery TypeError in auto complete

Posted 27 October 2013 - 12:21 AM

A type Error was coming ( I mentioned it in first post)



I Solved the problem, I was including another jquery file for my google translator, they were conflicting with each other and resulting in not loading the autocomplete function.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1