1 Replies - 439 Views - Last Post: 30 October 2013 - 11:36 PM

#1 inverse99  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: -1
  • View blog
  • Posts: 40
  • Joined: 07-September 13

add post function to div id=d1.,.,i cant add

Posted 30 October 2013 - 10:10 PM

please help me add.php to the add button in div id=d1

<?php 
include('head.php');
?>

<legend>Add Student</legend>
<body class="modal-header">
<button id="b1" class="btn btn-primary ">Add New Students</button>
<form class="form-inline">
<form method="post" action="add.php">
<div id="d1" title="Add New Students" value="add">

<div class="control-group">
            	<label class="control-label">Last Name :</label>
            <div class="controls">
            	<input type="text" name="LastName" placeholder="Last Name"/>
            </div>
        </div>
        <div class="control-group">
            	<label class="control-label">First Name :</label>
            <div class="controls">
            	<input type="text" name="FirstName" placeholder="First Name" />
            </div>
        </div>
        <div class="control-group">
            	<label class="control-label">Middle Initial :</label>
            <div class="controls">
            	<input type="text" name="MiddleInitial" placeholder="Middle Initial"/>
            </div>
        </div>
  
</br>
</br>
<table border="1">
<?php
$student_query=mysql_query("select * from student");
while($student_rows=mysql_fetch_array($student_query)){
?>
<tr>
<td><?php echo $student_rows['studentID'] ; ?></td>
<td><?php echo $student_rows['Lastname'] ; ?></td>
<td><?php echo $student_rows['Firstname'] ; ?></td>
<td><?php echo $student_rows['Middleinitial'] ; ?></td>
<td><a href="delete.php<?php echo '?id='.$student_rows['studentID']; ?>">delete</a></td>
<td><a href="edit.php<?php echo '?id='.$student_rows['studentID']; ?>">Edit</a></td>
</tr>
<?php }?>
</table>
</body>
</html>



this is my head.php

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>NSTP-ROTC A/P System</title>
 <link rel="stylesheet" href="js/js.css" />
  <script src="js/1.9.js"></script>
  <script src="js/1.10.js"></script>
  <link href="css/custom-theme/jquery-ui-1.10.0.custom.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="assets/css/bootstrap.min.css" type="text/css"/>
<script src="js/jquery-1.8.3.min.js"></script>
<script src="js/jquery-ui-1.9.2.custom.min.js"></script>
<script src="js/myjquery.js"></script>
  <script type='text/javascript' src='js/modal.js'></script>
  <script type='text/javascript' src='js/site.js'></script>	
  <script>
  $(function() {
    $( "#datepicker" ).datepicker();
  });
  </script>
</head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/normalize.css">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/main.css">
<link href="css/bootstrap.css" rel="stylesheet">

<?php 
include('config.php');
?>



Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: add post function to div id=d1.,.,i cant add

#2 andrewsw  Icon User is online

  • Fire giant boob nipple gun!
  • member icon

Reputation: 3193
  • View blog
  • Posts: 10,692
  • Joined: 12-December 12

Re: add post function to div id=d1.,.,i cant add

Posted 30 October 2013 - 11:36 PM

You have to explain your question more clearly, not just post a load of code.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1