3 Replies - 2020 Views - Last Post: 11 December 2013 - 10:23 PM Rate Topic: -----

#1 manishdhariwal27  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 03-December 13

How to use noty JQuery plugin

Posted 03 December 2013 - 11:06 PM

Hello everyone,

I am very beginner particularly in world of JQeury. I am trying to implement some customized alerts in my ASP.NET web application.For that i have decided to use noty:http://needim.github.io/noty/#creating-a-noty

I have included files in my webpage as follows:
 <script src="http://code.jquery.com/jquery-2.0.0.js"></script>
<script src="http://code.jquery.com/jquery-migrate-1.1.1.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7/jquery.min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="js/noty/jquery.noty.js"></script>

<script type="text/javascript" src="js/noty/layouts/top.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/noty/layouts/topLeft.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/noty/layouts/topRight.js"></script>
<!-- You can add more layouts if you want -->

<script type="text/javascript" src="js/noty/themes/default.js"></script>


Now,suppose on button click,i want to make alert then i am calling this as follows:

<asp:Button ID="btnalert" runat="server" Text="Click this..!" />


For this to work,i have included below piece of code:

<script type="text/javascript">
    $(document).ready(function() {

        $("#btnalert").click(function() {
        var n = noty({ text: 'This is what i want as alert!' });
        });
    });
</script>

After doing all this,nothing happens when i click the button. Any help in this regard?

Further, is it possible to have one function and i can pass just alert text to that function? I appreciate valuable suggestions on following:

1) How to get above code working?

2) Common steps to apply any JQuery plugin into our existing application.

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: How to use noty JQuery plugin

#2 JackOfAllTrades  Icon User is offline

  • Saucy!
  • member icon

Reputation: 6110
  • View blog
  • Posts: 23,670
  • Joined: 23-August 08

Re: How to use noty JQuery plugin

Posted 04 December 2013 - 04:49 AM

I am thinking this is more of an ASP.NET question than jQuery.

Moving to ASP.NET
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 manishdhariwal27  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 03-December 13

Re: How to use noty JQuery plugin

Posted 04 December 2013 - 09:27 PM

View PostJackOfAllTrades, on 04 December 2013 - 04:49 AM, said:

I am thinking this is more of an ASP.NET question than jQuery.

Moving to ASP.NET


How? Problem is with some JQuery plugin. It has nothing to do with ASP.NET except one button. Don't you notice that problem is some where within JQuery function? I am here to get help finding that problem.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 trevster344  Icon User is offline

  • The Peasant
  • member icon

Reputation: 224
  • View blog
  • Posts: 1,511
  • Joined: 16-March 11

Re: How to use noty JQuery plugin

Posted 11 December 2013 - 10:23 PM

View the source of your code, and verify when you click the link to your javascript plugin files, that they go to the actual plugin. After that then worry about the syntax of your commands working or not. I would also look into the API of the Noty plugin for Jquery.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1