2 Replies - 3739 Views - Last Post: 16 February 2014 - 05:52 PM

#1 suzu  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 14
  • Joined: 25-January 14

Access a website using ad hoc?

Posted 16 February 2014 - 04:42 AM

I'm using xampp. Is it possible to access the website I made from PC-A to PC-B using ad hoc?
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Access a website using ad hoc?

#2 modi123_1  Icon User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 9374
  • View blog
  • Posts: 35,210
  • Joined: 12-June 08

Re: Access a website using ad hoc?

Posted 16 February 2014 - 10:41 AM

Sure, it is possible.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 no2pencil  Icon User is offline

  • Admiral Fancy Pants
  • member icon

Reputation: 5363
  • View blog
  • Posts: 27,325
  • Joined: 10-May 07

Re: Access a website using ad hoc?

Posted 16 February 2014 - 05:52 PM

You would need to use ip based, or place the domain name in the hosts file.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1