2 Replies - 1177 Views - Last Post: 08 October 2007 - 08:26 AM

#1 jasonxx  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 03-October 07

how to configure a domain?

Posted 05 October 2007 - 05:00 AM

hi,
i have a server that give me a ip and i have bought a domain wjere i can set a dns server that i want use
now i want know which companys provide the free dns to creat the dns1.site.com,dns2.site.com,dns3.site.com etc
and redirect to my site ip i have looking in google for this but without a result can anyone help me about this?
thanks a lot for your help
:)

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: how to configure a domain?

#2 Thorian  Icon User is offline

  • Pirate Medic
  • member icon

Reputation: 22
  • View blog
  • Posts: 5,904
  • Joined: 06-June 02

Re: how to configure a domain?

Posted 08 October 2007 - 08:19 AM

Jason

There should be a control panel at the website that you purchased your domain name through that will allow you to forward that domain name to a specific IP address. there is a possibility that they will handle the redirect for you.

let me know wich regestrar you went with and ill look into their policies for ya.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 no2pencil  Icon User is offline

  • Toubabo Koomi
  • member icon

Reputation: 5234
  • View blog
  • Posts: 27,024
  • Joined: 10-May 07

Re: how to configure a domain?

Posted 08 October 2007 - 08:26 AM

I use everydns.net, they are free but limit you to 20 domains until you contribute.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1