4 Replies - 492 Views - Last Post: 21 November 2014 - 10:24 AM

#1 interkent  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 18
  • Joined: 03-October 12

How to make Auto Complete Text Input (List)?

Posted 20 November 2014 - 08:21 AM

I want to make a Auto Complete Text Input like a list, it similar or the same as form post status of facebook in below picture, I known it can make by ajax and jQurey, so who know link demo, link guide, or example to make it, may be share for me to make reference, thank for help.
Here is example picture
Posted Image

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: How to make Auto Complete Text Input (List)?

#2 modi123_1  Icon User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 13567
  • View blog
  • Posts: 54,133
  • Joined: 12-June 08

Re: How to make Auto Complete Text Input (List)?

Posted 20 November 2014 - 08:43 AM

What have you researched?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 ArtificialSoldier  Icon User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 1842
  • View blog
  • Posts: 5,793
  • Joined: 15-January 14

Re: How to make Auto Complete Text Input (List)?

Posted 20 November 2014 - 09:07 AM

Doing what you show in the picture is not a simple task for someone who doesn't know how to program. You will not be able to find a tutorial that tells you how to make that specific thing.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 interkent  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 18
  • Joined: 03-October 12

Re: How to make Auto Complete Text Input (List)?

Posted 21 November 2014 - 04:34 AM

Thank for advice but I thnk We should read in http://jqueryui.com/autocomplete :helpsmilie:
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 ArtificialSoldier  Icon User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 1842
  • View blog
  • Posts: 5,793
  • Joined: 15-January 14

Re: How to make Auto Complete Text Input (List)?

Posted 21 November 2014 - 10:24 AM

Yes, that's one way to do a simple lookup for a text field. If you look at the code for that to see how it works then you might be able to adapt it to do what you want to do, but having jQuery do everything might also constrain you to only what they support.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1