Forum Pages Not Loading Right ?

Page 1 of 1

2 Replies - 489 Views - Last Post: 07 November 2016 - 03:51 AM

#1 IronRazer  Icon User is offline

  • Custom Control Freak
  • member icon

Reputation: 1432
  • View blog
  • Posts: 3,654
  • Joined: 01-February 13

Forum Pages Not Loading Right ?

Posted 06 November 2016 - 06:33 PM

Is anyone else having a problem with the contents of the forum pages not loading right? I am using Firefox and for the last month or so every time i try to refresh the page or navigate through the forum, it might load the page half way correct to a point that i can use the forum without a problem but, the next time i refresh the page or navigate through the forum it looks like below. Makes it real hard to use the forum. I don`t have this problem other than on this site.

Just part of the main VB.Net page just a minute ago when i refreshed the page.
Attached Image

This is what the Code blocks have looked like most of the day today.
Attached Image

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Forum Pages Not Loading Right ?

#2 no2pencil  Icon User is offline

  • Professor Snuggly Pants
  • member icon

Reputation: 6543
  • View blog
  • Posts: 30,648
  • Joined: 10-May 07

Re: Forum Pages Not Loading Right ?

Posted 06 November 2016 - 09:54 PM

Is it related to this reported issue with firefox?
Was This Post Helpful? 1
  • +
  • -

#3 IronRazer  Icon User is offline

  • Custom Control Freak
  • member icon

Reputation: 1432
  • View blog
  • Posts: 3,654
  • Joined: 01-February 13

Re: Forum Pages Not Loading Right ?

Posted 07 November 2016 - 03:51 AM

Woops, i should have read through some of the topics before starting this one. I guess we will have to deal with it until there is a solution. Thanks no2pencil. 8)
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1