5 Replies - 327 Views - Last Post: 02 December 2016 - 10:47 AM

#1 mercy_angel  Icon User is offline

  • D.I.C Regular

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 321
  • Joined: 28-February 13

master port settings for RB2011iLs

Posted 02 December 2016 - 10:11 AM

Does anyone know where to find a option for master port on this router?
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: master port settings for RB2011iLs

#2 modi123_1  Icon User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 13401
  • View blog
  • Posts: 53,495
  • Joined: 12-June 08

Re: master port settings for RB2011iLs

Posted 02 December 2016 - 10:15 AM

Come again?
/interface ethernet print
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 mercy_angel  Icon User is offline

  • D.I.C Regular

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 321
  • Joined: 28-February 13

Re: master port settings for RB2011iLs

Posted 02 December 2016 - 10:45 AM

My router is not with me right now. But know that I cant find the option for this rotuer to set a master port..
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 no2pencil  Icon User is online

  • Professor Snuggly Pants
  • member icon

Reputation: 6544
  • View blog
  • Posts: 30,652
  • Joined: 10-May 07

Re: master port settings for RB2011iLs

Posted 02 December 2016 - 10:46 AM

A master port? Is your router an IDE?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 modi123_1  Icon User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 13401
  • View blog
  • Posts: 53,495
  • Joined: 12-June 08

Re: master port settings for RB2011iLs

Posted 02 December 2016 - 10:46 AM

Have you tried the manufacture's specific help forum?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#6 no2pencil  Icon User is online

  • Professor Snuggly Pants
  • member icon

Reputation: 6544
  • View blog
  • Posts: 30,652
  • Joined: 10-May 07

Re: master port settings for RB2011iLs

Posted 02 December 2016 - 10:47 AM

I don't think "This" provides online support for their routing devices.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1