Firefox can't display this site

Page 1 of 1

7 Replies - 1775 Views - Last Post: 19 September 2017 - 11:50 PM

#1 Thomas1965  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 60
  • Posts: 247
  • Joined: 09-September 16

Firefox can't display this site

Posted 19 September 2017 - 01:47 AM

Since 10 or so days Firefox 55.0.3 (32) show only an empty page. Response header says: 200 OK
I wonder if the site has changed or if a Windows or Firefox update is the cause.
Anybody else with this problem?
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Firefox can't display this site

#2 modi123_1  Icon User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 13382
  • View blog
  • Posts: 53,408
  • Joined: 12-June 08

Re: Firefox can't display this site

Posted 19 September 2017 - 06:35 AM

Are you still having issues? I am using that version of FF daily with no problems. Checked out chrome and MS Edge.. all are a go.

Any wonky plugins?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 Thomas1965  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 60
  • Posts: 247
  • Joined: 09-September 16

Re: Firefox can't display this site

Posted 19 September 2017 - 08:27 AM

Yes still the same problem. Same plugins as before. When I look at the source I see lots of html and js. Just nothing gets displayed.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 modi123_1  Icon User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 13382
  • View blog
  • Posts: 53,408
  • Joined: 12-June 08

Re: Firefox can't display this site

Posted 19 September 2017 - 08:36 AM

Odd.

Hard refresh doesn't solve it? (control + f5)
How about clearing the cache?
Do your other browsers pull up the page?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 Thomas1965  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 60
  • Posts: 247
  • Joined: 09-September 16

Re: Firefox can't display this site

Posted 19 September 2017 - 08:44 AM

Quote

Hard refresh doesn't solve it? (control + f5)
How about clearing the cache?


Didn't help. After the refresh the site shows for 1 second and then the screen is blank again.
At the moment I use Opera to post here. IE 11 also works fine.

Actually when I disable the plugins it suddenly works - seems really a problem with a plugin.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#6 modi123_1  Icon User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 13382
  • View blog
  • Posts: 53,408
  • Joined: 12-June 08

Re: Firefox can't display this site

Posted 19 September 2017 - 08:52 AM

If you do more sleuthing on the plugins let me know.. my cat, Curiosity, would like to know.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#7 tlhIn`toq  Icon User is offline

  • Xamarin Cert. Dev.
  • member icon

Reputation: 6504
  • View blog
  • Posts: 14,355
  • Joined: 02-June 10

Re: Firefox can't display this site

Posted 19 September 2017 - 04:07 PM

Works for me in Firefox
Posted Image
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#8 Thomas1965  Icon User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 60
  • Posts: 247
  • Joined: 09-September 16

Re: Firefox can't display this site

Posted 19 September 2017 - 11:50 PM

@#7 tlhIn`toq,
you probably have different plugins.

@modi123_1,
I have 15 plugins so trying to figure out which one is too much hassle, so I will use Opera for this site.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1