2 Replies - 282 Views - Last Post: 05 November 2017 - 06:05 AM Rate Topic: -----

#1 NaregA  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 1
  • Joined: 05-November 17

creating array

Posted 05 November 2017 - 05:57 AM

how should i create an array of 3 bank objects and fill it with 3 objects. data must be entered as a string in the following format.... code:name:rank:customers.
i created methods for code name rank and customers, but i cant understand how to write in array
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: creating array

#2 ndc85430  Icon User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 587
  • View blog
  • Posts: 2,468
  • Joined: 13-June 14

Re: creating array

Posted 05 November 2017 - 06:01 AM

Do you know how arrays work? If not, you should probably go and read up on them. You'll need to show some effort if you want help.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 g00se  Icon User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 3443
  • View blog
  • Posts: 15,601
  • Joined: 20-September 08

Re: creating array

Posted 05 November 2017 - 06:05 AM

What is 'rank'?
Shouldn't 'customers' be an array?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1