how to make a scan command in visual basic

how to make a scan command in visual basic

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2

15 Replies - 776 Views - Last Post: 07 March 2008 - 05:18 AM

#1 jacki  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 4
  • Joined: 05-March 08

how to make a scan command in visual basic

Post icon  Posted 05 March 2008 - 08:59 AM

how to make a scan command in visual basic
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: how to make a scan command in visual basic

#2 jacki  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 4
  • Joined: 05-March 08

Re: how to make a scan command in visual basic

Posted 05 March 2008 - 09:18 AM

how to make a scan command in visual basic
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 WolfCoder  Icon User is offline

  • Isn't a volcano just an angry hill?
  • member icon


Reputation: 783
  • View blog
  • Posts: 7,610
  • Joined: 05-May 05

Re: how to make a scan command in visual basic

Posted 05 March 2008 - 10:00 AM

Welcome to Dreamscode ^^

This post has been edited by WolfCoder: 05 March 2008 - 10:00 AM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 WolfCoder  Icon User is offline

  • Isn't a volcano just an angry hill?
  • member icon


Reputation: 783
  • View blog
  • Posts: 7,610
  • Joined: 05-May 05

Re: how to make a scan command in visual basic

Posted 05 March 2008 - 10:01 AM

Welcome to Dreamscode ^^
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 PennyBoki  Icon User is offline

  • system("revolution");
  • member icon

Reputation: 53
  • View blog
  • Posts: 2,334
  • Joined: 11-December 06

Re: how to make a scan command in visual basic

Posted 05 March 2008 - 12:18 PM

Hi, welcome to </dream.in.code> :)
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#6 captainhampton  Icon User is offline

  • Jawsome++;
  • member icon

Reputation: 13
  • View blog
  • Posts: 548
  • Joined: 17-October 07

Re: how to make a scan command in visual basic

Posted 05 March 2008 - 12:41 PM

Welcome to DIC!
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#7 captainhampton  Icon User is offline

  • Jawsome++;
  • member icon

Reputation: 13
  • View blog
  • Posts: 548
  • Joined: 17-October 07

Re: how to make a scan command in visual basic

Posted 05 March 2008 - 12:56 PM

Welcome to the </dream.in.code> community!
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#8 jacki  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 4
  • Joined: 05-March 08

Re: how to make a scan command in visual basic

Posted 06 March 2008 - 05:50 AM

how to make a scan command in visual basic. i just want to know the code for this.

This post has been edited by jacki: 07 March 2008 - 03:16 AM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#9 jacki  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 4
  • Joined: 05-March 08

Re: how to make a scan command in visual basic

Posted 06 March 2008 - 05:51 AM

how to make a scan command in visual basic
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#10 Nykc  Icon User is offline

  • Gentleman of Leisure
  • member icon

Reputation: 726
  • View blog
  • Posts: 8,638
  • Joined: 14-September 07

Re: how to make a scan command in visual basic

Posted 06 March 2008 - 08:58 AM

Hello & welcome to Dream.In.Code! Hope to see you in the forums.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#11 Nykc  Icon User is offline

  • Gentleman of Leisure
  • member icon

Reputation: 726
  • View blog
  • Posts: 8,638
  • Joined: 14-September 07

Re: how to make a scan command in visual basic

Posted 06 March 2008 - 08:59 AM

Please do not double post. Also this is the introduce yourself forum so it probably won't get much attention here.

Dream.In.Code has a policy by which we prefer to see a good faith effort on your part before providing source code for homework assignments. Please post the code you have written in an effort to resolve the problem, and our members would be happy to provide some guidance. Be sure to include a description of any errors you are encountering as well.

Post your code like this: :code:

Happy Coding! :)
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#12 PsychoCoder  Icon User is offline

  • Google.Sucks.Init(true);
  • member icon

Reputation: 1639
  • View blog
  • Posts: 19,853
  • Joined: 26-July 07

Re: how to make a scan command in visual basic

Posted 06 March 2008 - 09:14 AM

Welcome to </dream.in.code> jacki, glad you could make it! Hope to see you around the forums someday :)

Happy Coding!
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#13 MarkoDaGeek  Icon User is offline

  • Dirty Technophile
  • member icon

Reputation: 11
  • View blog
  • Posts: 11,158
  • Joined: 13-October 01

Re: how to make a scan command in visual basic

Posted 06 March 2008 - 11:54 AM

Hey! Welcome to </dream.in.code>, I'll see you around the forums.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#14 PsychoCoder  Icon User is offline

  • Google.Sucks.Init(true);
  • member icon

Reputation: 1639
  • View blog
  • Posts: 19,853
  • Joined: 26-July 07

Re: how to make a scan command in visual basic

Posted 07 March 2008 - 12:05 AM

Topics merged
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#15 born2c0de  Icon User is offline

  • printf("I'm a %XR",195936478);
  • member icon

Reputation: 180
  • View blog
  • Posts: 4,667
  • Joined: 26-November 04

Re: how to make a scan command in visual basic

Posted 07 March 2008 - 04:25 AM

Welcome to </dream.in.code> jacki!! :)

What exactly do you mean by "scan command"?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2