flash cs3 WHERE TO PUT ACTION SCRIPT

were do i place the action script?

Page 1 of 1

1 Replies - 723 Views - Last Post: 08 May 2008 - 05:23 AM

#1 Joe123  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 27
  • Joined: 08-May 08

flash cs3 WHERE TO PUT ACTION SCRIPT

Posted 08 May 2008 - 05:17 AM

in flash cs3. were do i type any sort of action script, because there are a lot of differnt drop down menus (top level etc.
?
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: flash cs3 WHERE TO PUT ACTION SCRIPT

#2 no2pencil  Icon User is offline

  • Admiral Fancy Pants
  • member icon

Reputation: 5382
  • View blog
  • Posts: 27,350
  • Joined: 10-May 07

Re: flash cs3 WHERE TO PUT ACTION SCRIPT

Posted 08 May 2008 - 05:23 AM

Please, don't create duplicate topics.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1