printing a form using the power packs

can't get the form to print properly

Page 1 of 1

1 Replies - 878 Views - Last Post: 01 July 2008 - 07:07 PM Rate Topic: -----

#1 rdhurt  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 1
  • Joined: 01-July 08

printing a form using the power packs

Post icon  Posted 01 July 2008 - 06:49 PM

when i run the program the form with the print button is shown on top of the form i want to print and that form is chopoped off (not all shown)

what am i doing wrong?
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: printing a form using the power packs

#2 Jayman  Icon User is offline

  • Student of Life
  • member icon

Reputation: 418
  • View blog
  • Posts: 9,532
  • Joined: 26-December 05

Re: printing a form using the power packs

Posted 01 July 2008 - 07:07 PM

It could be a multitude of issues that are causing this, but without posting your code it would be very difficult to ascertain the specific cause of your problem.

Post your code using :code: tags.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1