Problems configuring vSignup

getting unexpected T_STRING

Page 1 of 1

3 Replies - 1184 Views - Last Post: 05 December 2008 - 04:55 PM Rate Topic: -----

#1 RudeDog1  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 23
  • Joined: 20-November 08

Problems configuring vSignup

Posted 05 December 2008 - 03:39 PM

Im getting an unexpected T_STRING in line 31


<?


$dbhost = "localhost";	// change this to reflect your db host name
$dbusername = "changed this for forum";	// change this to reflect your db username
$dbpassword = "changed this for forum";	// change this to reflect your db password
$dbport = "3306";	// default is 3306; change this if different

$dbname = "ww2game; 	// change this to the name of your 

$RelLogin = "login.php";	// change this to the relative path to login.php. This is not the same with authconfig.php's $login (which is set to the FULL URL of the login page)

// The $_SERVER['HTTP_HOST'] takes care of the root directory of the web server
// This makes it possible to implement the script even on IP-based systems.
// For name-based systems, just think of $_SERVER['HTTP_HOST'] as the domain name
// example: $_SERVER['HTTP_HOST'] will have to be www.yourdomain.com
// For IP-based systems, this will replace the IP address
// example: $_SERVER['HTTP_HOST'] will have to be 66.199.47.5
$confirm = "http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . "vSignup/confirm.php";	// change this to reflect the URL location of confirm.php 

$adminemail = "ww2game_admin@mywebsiteunderconstruction...com...";	// change this to reflect the admin's email address (used for email notifications)	

?>




btw there was some comments before the code started and line 31 is this:

$RelLogin = "login.php"; // change this to the relative path to login.php. This is not the same with authconfig.php's $login (which is set to the FULL URL of the login page)

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Problems configuring vSignup

#2 RudeDog1  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 23
  • Joined: 20-November 08

Re: Problems configuring vSignup

Posted 05 December 2008 - 03:58 PM

hah! i think I found it, forgot to end quotes after the dbname! Im going to change it and give it a shot
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 akozlik  Icon User is offline

  • D.I.C Addict
  • member icon

Reputation: 90
  • View blog
  • Posts: 797
  • Joined: 25-February 08

Re: Problems configuring vSignup

Posted 05 December 2008 - 04:00 PM

I'll be you $10 that's gonna fix it. Anytime you get an UNEXPECTED error you can usually assume that you forgot to close a quote, brace, paran or semi colon.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 RudeDog1  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 23
  • Joined: 20-November 08

Re: Problems configuring vSignup

Posted 05 December 2008 - 04:55 PM

now im having problems with the users... im always getting sent to wrong password page even after requesting new password via email and using the generated one
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1