1 Replies - 10727 Views - Last Post: 04 January 2009 - 08:15 AM Rate Topic: -----

#1 kentck86  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 2
  • View blog
  • Posts: 14
  • Joined: 30-November 08

how to access my database using search button function?

Posted 04 January 2009 - 07:56 AM

how could i build a search function button which will access my database? as the search item match the database , there must be a window pop up to show the searched data from the database.
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: how to access my database using search button function?

#2 TheFeignedTruth  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 1
  • View blog
  • Posts: 29
  • Joined: 20-December 08

Re: how to access my database using search button function?

Posted 04 January 2009 - 08:15 AM

Dream.In.Code has a policy by which we prefer to see a good faith effort on your part before providing source code for homework assignments. Please post the code you have written in an effort to resolve the problem, and our members would be happy to provide some guidance. Be sure to include a description of any errors you are encountering as well.

Please post like this: [co'de]Paste Your Code Here[/co'de]
Ignore '

Thank you for helping us helping you.
Was This Post Helpful? 1

Page 1 of 1