repeated loading

repeated form loading

Page 1 of 1

1 Replies - 443 Views - Last Post: 09 January 2009 - 04:45 AM Rate Topic: -----

#1 manothi  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 3
  • Joined: 07-January 09

repeated loading

Posted 09 January 2009 - 04:03 AM

HI friends

i have a query. i created two forms a and b. if i click ok button in form a , form b should open. and i did it. but again if i click the button it says that i can open a form once it is disposed. icould oyu please figure out my problem?




Thanks and Regards
Manoj
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: repeated loading

#2 dklingman  Icon User is offline

  • D.I.C Regular
  • member icon

Reputation: 33
  • View blog
  • Posts: 263
  • Joined: 23-December 08

Re: repeated loading

Posted 09 January 2009 - 04:45 AM

let see some code. it's hard to say why this could be happening without seeing something. i'm willing to guess that for some reason when you're calling the b form from a that the you're disposing the form and not creating a new instance within the ok button click. again only a guess
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1