adding items to a list box

slesting product from product list and adding it to another list box

Page 1 of 1

1 Replies - 1380 Views - Last Post: 09 March 2009 - 09:40 AM Rate Topic: -----

#1 adam786  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 09-March 09

adding items to a list box

Posted 09 March 2009 - 08:54 AM

Private Sub ProductCatalogueByNumber_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ProductCatalogueByNumber.SelectedIndexChanged

	  items.item.(productcataloguebynumber.SelectedItem 

	End Sub

	Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
		' If ProductCatalogueByNumber.Select = True Then
		' Then

		'  End If
	End Sub

	Private Sub ShoppingKart_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ShoppingKart.SelectedIndexChanged

	End Sub

	Private Sub Button4_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button4.Click
		 productSelect.x = items.item.(productcataloguebynumber.SelectedItem)
		  Inputbox("Please Enter The Amount You Want to Purchase ","Amount Of Products" 
	End Sub



Mod Edit: Please use code tags when posting your code. Code tags are used like so => :code:

Thanks,
PsychoCoder :)

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: adding items to a list box

#2 PsychoCoder  Icon User is offline

  • Google.Sucks.Init(true);
  • member icon

Reputation: 1639
  • View blog
  • Posts: 19,853
  • Joined: 26-July 07

Re: adding items to a list box

Posted 09 March 2009 - 09:40 AM

Are you receiving any errors? Does this code not work that way you intended it? When asking for help there are a couple items that are vital in order for someone to properly help you:

  • Post the code you're having problems with (DONE)
  • Post the exact error you're receiving, if you are receiving one
  • If no error explain what the code is doing versus what you want it to do
  • Post your question in the body of your post, not the description field

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1