systemfield

is it possible to make my project show in the systemfield?

Page 1 of 1

2 Replies - 520 Views - Last Post: 30 March 2009 - 11:03 PM Rate Topic: -----

#1 Dr.No_0B[SwE]  Icon User is offline

  • New D.I.C Head
  • member icon

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 47
  • Joined: 22-January 09

systemfield

Posted 30 March 2009 - 10:54 PM

hi i want to make my project appear in the sytemfield, i don't know if it is the right word for it but besides the clock and the messenger logo you know.

is it possible?


if mycode.text = " i don't have a code, i just want to know" then

msganswer="here you go, this code will work"

else 

msganswer="don't post"

end if 
end sub


Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: systemfield

#2 DeCompile  Icon User is offline

  • D.I.C Regular

Reputation: 19
  • View blog
  • Posts: 301
  • Joined: 20-July 08

Re: systemfield

Posted 30 March 2009 - 11:00 PM

It's called the "System Tray"

And yes you can place an icon there.

Google is your best friend here.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 AdamSpeight2008  Icon User is offline

  • MrCupOfT
  • member icon


Reputation: 2268
  • View blog
  • Posts: 9,482
  • Joined: 29-May 08

Re: systemfield

Posted 30 March 2009 - 11:03 PM

You'll need to use a NotifyIcon which available in the toolbox of the designer.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1