datalist control

unabled to connect to database

Page 1 of 1

3 Replies - 10933 Views - Last Post: 19 August 2018 - 12:39 AM Rate Topic: -----

#1 arul santhosh   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 1
  • Joined: 07-August 09

datalist control

Posted 07 August 2009 - 06:41 PM

 
datalist1.datasource=adodc1
datalist1.datafield=name




error obtained:
method or data member not found.
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: datalist control

#2 thava   User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 180
  • View blog
  • Posts: 1,607
  • Joined: 17-April 07

Re: datalist control

Posted 07 August 2009 - 07:38 PM

it should be a string so use like this

datalist1.datasource=adodc1
datalist1.datafield="name"


Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 onlykk   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 1
  • Joined: 18-August 18

Re: datalist control

Posted 18 August 2018 - 12:00 PM

Steps to create a Data Report :-
1:add a command button in Environment and set the table details(eg cmdTbl)
2: set DataMember to command having table details (Datamember=cmdTbl)
3: goto the property window of datareport1 and set DataSource=[DataEnvirnomentName]
for example
DataSource=DataEnvironment1
4: set property of text boxes with data fields like datafields=id
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 andrewsw   User is offline

  • never lube your breaks
  • member icon

Reputation: 6806
  • View blog
  • Posts: 28,134
  • Joined: 12-December 12

Re: datalist control

Posted 19 August 2018 - 12:39 AM

Closing this thread. It has very limited value and should not be resurrected from 2009.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1