Question about pop ups on site?

PopUp on site? Do u condone.

Page 1 of 1

2 Replies - 753 Views - Last Post: 07 September 2009 - 11:17 PM

#1 ccfre   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 10
  • Joined: 27-August 09

Question about pop ups on site?

Posted 07 September 2009 - 01:32 PM

Hi I really like dreamincode.net but the other day when i was on your site and only your site, a pop up came up. And from which i had to close firefox and use IE (which I HATE). I am just wondering if you condone these popup's? Because if you do, I am going to not use your site. I don't know. it could have been from an ad or something but either way it was a popup.

Oh, and to get more descriptive...

I was reading an article on the site and then a pop up came up. So I opened the task list and shut it down like your supposed to. but when I did that it shut firefox down too. I Restarted firefox and there it was again. so I used IE to my regret for awhile then went back to FF. Just tell me if you condone popups. If you do I will have to say it would be a waste of an excellent site.

thanks,
C.F.

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Question about pop ups on site?

#2 KYA   User is offline

  • Wubba lubba dub dub!
  • member icon

Reputation: 3202
  • View blog
  • Posts: 19,235
  • Joined: 14-September 07

Re: Question about pop ups on site?

Posted 07 September 2009 - 09:38 PM

Even before I had DIC++ I never got a pop up ad. What were you reading?

Perhaps a spy/adware scan is in order?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 firebolt   User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 93
  • View blog
  • Posts: 5,561
  • Joined: 20-February 09

Re: Question about pop ups on site?

Posted 07 September 2009 - 11:17 PM

It seems like you have a anti-spyware program that will inform you of the smallest of things. I think you may have the settings too high.

What did it say?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1