11 Replies - 5803 Views - Last Post: 12 December 2006 - 08:40 AM

#1 Xenon   User is offline

  • Connection failed
  • member icon

Reputation: 9
  • View blog
  • Posts: 1,595
  • Joined: 12-September 05

Fifa 2006 problems

Posted 13 January 2006 - 03:14 AM

well i got the original copy, installed it.. plays nicely.

but.. after the match the screen freezes and hangs.. have to use task manager to kill it.

the problem is, i got the pack replaced 3 times after a techinician came and inspected my PC, he found nothing wrong or lacking... and concluded that probly the CD's coming are like with bugs..

have ya experienced this problem with Fifa 2006 ?( on PC)
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Fifa 2006 problems

#2 LeprechauN   User is offline

  • D.I.C Addict
  • member icon

Reputation: 2
  • View blog
  • Posts: 857
  • Joined: 12-March 01

Re: Fifa 2006 problems

Posted 13 January 2006 - 10:03 AM

First thing I would do, make sure drivers are up to date - I used to have hanging problems on an old VIA chipset system, mainly with ATI cards - if I didnt have the VIA 4in1 drivers installed I had some pretty funky problems. just make sure you're up to date first.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 born2c0de   User is offline

  • printf("I'm a %XR",195936478);
  • member icon

Reputation: 187
  • View blog
  • Posts: 4,673
  • Joined: 26-November 04

Re: Fifa 2006 problems

Posted 14 January 2006 - 01:17 AM

Xenon, on 13 Jan, 2006 - 04:41 PM, said:

well i got the original copy, installed it.. plays nicely.

Man....piracy is so common out here (India) that you even had to mention that its an original copy *laughs* (oops...it's my own country)

I have FIFA 2006 too. No such prob on my comp...
Which graphics card do you have?
The same thing used to happen with me for NFS Most Wanted...that was because my onboard GFX card sucked.

I got a better one.
I suggest you do so too.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 Xenon   User is offline

  • Connection failed
  • member icon

Reputation: 9
  • View blog
  • Posts: 1,595
  • Joined: 12-September 05

Re: Fifa 2006 problems

Posted 14 January 2006 - 11:53 PM

well mine's a GeForce MX 64 MB card... i do need to upgrade it.

well my drivers are upto date ... i run Easyinfo provided with the Fifa 2006 and it showed all ok :|

maybe a better card might solve it.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 born2c0de   User is offline

  • printf("I'm a %XR",195936478);
  • member icon

Reputation: 187
  • View blog
  • Posts: 4,673
  • Joined: 26-November 04

Re: Fifa 2006 problems

Posted 15 January 2006 - 05:03 AM

Wierd...Contact Customer Support.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#6 eLliDKraM   User is offline

  • Pepè Le Pewn
  • member icon

Reputation: 7
  • View blog
  • Posts: 6,565
  • Joined: 13-August 05

Re: Fifa 2006 problems

Posted 24 January 2006 - 07:48 PM

Are you using Zone Alarm?

...or any Firewall that interupts your priority screen, for that matter?

This post has been edited by eLliDKraM: 24 January 2006 - 07:48 PM

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#7 born2c0de   User is offline

  • printf("I'm a %XR",195936478);
  • member icon

Reputation: 187
  • View blog
  • Posts: 4,673
  • Joined: 26-November 04

Re: Fifa 2006 problems

Posted 25 January 2006 - 04:35 AM

I heard he got a better GFX Card.
Works smooth now....real smooooth...
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#8 dkak   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 1
  • Joined: 12-March 06

Re: Fifa 2006 problems

Posted 12 March 2006 - 05:06 PM

I've got a different problem with fifa 2006... While creating a player's profile the selection buttons < (team) > and < (league)> are stuck to the left pointer (<) and due to this problem I can't create a profile (cannot proceed even I push the "advance" button) and as you can imagine...I CAN'T PLAY!!!...The same problem occured as well in the DEMO version...Does anyone know what the heck is going on???....Thanks very much for your time..!!
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#9 krb   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 14-September 06

Re: Fifa 2006 problems

Posted 14 September 2006 - 06:32 PM

View Postdkak, on 12 Mar, 2006 - 05:06 PM, said:

I've got a different problem with fifa 2006... While creating a player's profile the selection buttons < (team) > and < (league)> are stuck to the left pointer (<) and due to this problem I can't create a profile (cannot proceed even I push the "advance" button) and as you can imagine...I CAN'T PLAY!!!...The same problem occured as well in the DEMO version...Does anyone know what the heck is going on???....Thanks very much for your time..!!


HI!

Did you ever solve this problem?

I have the exact same issue.....

KRB
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#10 krb   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 14-September 06

Re: Fifa 2006 problems

Posted 03 December 2006 - 03:10 PM

I've still got that problem, it's like possessed, we got a new CD and it still didn't work, HOW THE HECK DO YOU FIX IT?!??!?!?!?!?!?!?!??!!!??
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#11 Marco   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 1
  • Joined: 12-December 06

Re: Fifa 2006 problems

Posted 12 December 2006 - 04:17 AM

View Postkrb, on 3 Dec, 2006 - 03:10 PM, said:

I've still got that problem, it's like possessed, we got a new CD and it still didn't work, HOW THE HECK DO YOU FIX IT?!??!?!?!?!?!?!?!??!!!??



You need to install the patch. I had the same problem but here you are: http://www.easports....l.jsp?src=patch
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#12 Hacker   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 3
  • Joined: 10-December 06

Re: Fifa 2006 problems

Posted 12 December 2006 - 08:40 AM

View PostXenon, on 13 Jan, 2006 - 03:14 AM, said:

well i got the original copy, installed it.. plays nicely.

but.. after the match the screen freezes and hangs.. have to use task manager to kill it.

the problem is, i got the pack replaced 3 times after a techinician came and inspected my PC, he found nothing wrong or lacking... and concluded that probly the CD's coming are like with bugs..

have ya experienced this problem with Fifa 2006 ?( on PC)
try ur cd on anther pc and if its same result return the cd back
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1