2 Replies - 4077 Views - Last Post: 03 March 2010 - 12:58 PM

#1 sam.adams61   User is offline

  • D.I.C Regular

Reputation: 12
  • View blog
  • Posts: 283
  • Joined: 14-July 08

VS in elevated Administrator mode?

Posted 03 March 2010 - 11:45 AM

Could someone please explain how to launch Visual Studio in elevated Administrator mode? In anticipation, many thanks!
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: VS in elevated Administrator mode?

#2 modi123_1   User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 15679
  • View blog
  • Posts: 62,783
  • Joined: 12-June 08

Re: VS in elevated Administrator mode?

Posted 03 March 2010 - 11:54 AM

I don't think circumventing security settings of the pc you are on is a really hot idea. Will you be notifying the user this is happening?
Was This Post Helpful? -1
  • +
  • -

#3 MentalFloss   User is offline

  • .
  • member icon

Reputation: 619
  • View blog
  • Posts: 1,590
  • Joined: 02-September 09

Re: VS in elevated Administrator mode?

Posted 03 March 2010 - 12:58 PM

Right click the IDE icon and select "run as administrator".
Was This Post Helpful? 2
  • +
  • -

Page 1 of 1