HTML forums sig not working

Page 1 of 1

6 Replies - 1061 Views - Last Post: 16 July 2010 - 10:28 PM

#1 laserbeak43   User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 4
  • View blog
  • Posts: 134
  • Joined: 07-November 09

HTML forums sig not working

Posted 14 July 2010 - 09:39 AM

hey there, look at my sig, it doesn't work!! :taz:

This post has been edited by laserbeak43: 14 July 2010 - 09:40 AM

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: HTML forums sig not working

#2 no2pencil   User is online

  • Professor Snuggly Pants
  • member icon

Reputation: 6821
  • View blog
  • Posts: 31,444
  • Joined: 10-May 07

Re: HTML forums sig not working

Posted 14 July 2010 - 06:22 PM

Topic moved to site questions & support.

You'll need to use an image other than png, & I would suggest using bb tags.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 PsychoCoder   User is offline

  • Google.Sucks.Init(true);
  • member icon

Reputation: 1660
  • View blog
  • Posts: 19,853
  • Joined: 26-July 07

Re: HTML forums sig not working

Posted 14 July 2010 - 06:28 PM

If you use BBCode then it will work, like this

[*url=http://us.playstation.com/playstation/psn/visit/profiles/Laserbeak43][*img]http://fp.profiles.u...Laserbeak43.png[/img*][/url*]

Will look like this (remove the asterisk *)

Posted Image
Was This Post Helpful? 1
  • +
  • -

#4 no2pencil   User is online

  • Professor Snuggly Pants
  • member icon

Reputation: 6821
  • View blog
  • Posts: 31,444
  • Joined: 10-May 07

Re: HTML forums sig not working

Posted 14 July 2010 - 06:29 PM

It gives an error message about the png format... least it did when I tested it.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 PsychoCoder   User is offline

  • Google.Sucks.Init(true);
  • member icon

Reputation: 1660
  • View blog
  • Posts: 19,853
  • Joined: 26-July 07

Re: HTML forums sig not working

Posted 14 July 2010 - 07:54 PM

Is it not displaying for you no2pencil? Because it's displaying fine on my screen, and my sig image is PNG as well
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#6 no2pencil   User is online

  • Professor Snuggly Pants
  • member icon

Reputation: 6821
  • View blog
  • Posts: 31,444
  • Joined: 10-May 07

Re: HTML forums sig not working

Posted 14 July 2010 - 07:58 PM

Posted Image

... f*k me.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#7 laserbeak43   User is offline

  • D.I.C Head

Reputation: 4
  • View blog
  • Posts: 134
  • Joined: 07-November 09

Re: HTML forums sig not working

Posted 16 July 2010 - 10:28 PM

lol!
Wow, nice!! thanks for the help guys. :) :donatello:
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1