3 Replies - 108 Views - Last Post: 26 June 2019 - 06:50 AM

#1 ilounah   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 26-June 19

HTML FORM IF..then

Posted 26 June 2019 - 05:09 AM

Hello there 😉 I'm stuck google is not helping me, I need a little help form you guys..

This is the scenario if any of Hongkong1, Hongkong2 and Hongkong3 value is greater than "0" then Noodle value is equal to "1", ill be using this on our Daily Inventory 😓

<!DOCTYPE html>
<html>
<body>

<h2>HTML Forms</h2>

<form action="/action_page.php">
 NOODLES:
  <input type="text" name="Category" value="" size="2">
 <br>
 <br>
 Hongkong1:
  <input type="text" name="Hongkong1" value="" size="2">
  <br>
  Hongkong2:
  <input type="text" name="Hongkong2" value="" size="2">
  <br>
 Hongkong3:
  <input type="text" name="Hongkong3" value="" size="2">
  <br><br>
  <input type="submit" value="Submit">
</form> 

</body>
</html>




Any Idea?, Thank you.. 😘

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: HTML FORM IF..then

#2 modi123_1   User is offline

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 15109
  • View blog
  • Posts: 60,436
  • Joined: 12-June 08

Re: HTML FORM IF..then

Posted 26 June 2019 - 05:26 AM

Handle that with some javascript or your server side php.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 ilounah   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 2
  • Joined: 26-June 19

Re: HTML FORM IF..then

Posted 26 June 2019 - 05:29 AM

View Postmodi123_1, on 26 June 2019 - 05:26 AM, said:

Handle that with some javascript or your server side php.


Im not familiar with javascript, im looking some example in google search but I got no luck.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 modi123_1   User is offline

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 15109
  • View blog
  • Posts: 60,436
  • Joined: 12-June 08

Re: HTML FORM IF..then

Posted 26 June 2019 - 06:49 AM

Your html form indicates the data is sent to a php page. It would follow you would evaluate the input in the php page and do what ever with the results.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1