5 Replies - 254 Views - Last Post: 12 July 2019 - 09:24 AM Rate Topic: -----

#1 DarenR   User is offline

  • D.I.C Lover

Reputation: 634
  • View blog
  • Posts: 4,209
  • Joined: 12-January 10

how would one force a page load in a method?

Posted 12 July 2019 - 08:17 AM

the scenario :

i have a button which changes the language on the page from english to spanish
the problem -- it only works on items inside an update panel


i need to to work on the entire page however on button click it goes as follows:

page load
button click event
method to change the language in the controls
page load complete

i need to be able to change panel group text and button text not in update panels


how would i do this?

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: how would one force a page load in a method?

#2 modi123_1   User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 15262
  • View blog
  • Posts: 61,157
  • Joined: 12-June 08

Re: how would one force a page load in a method?

Posted 12 July 2019 - 08:26 AM

This always refreshes..
 Server.TransferRequest(Request.Url.AbsolutePath, False)

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 DarenR   User is offline

  • D.I.C Lover

Reputation: 634
  • View blog
  • Posts: 4,209
  • Joined: 12-January 10

Re: how would one force a page load in a method?

Posted 12 July 2019 - 08:31 AM

so i would add that to the language method?

Error: Unable to get property 'PRM_ParserErrorDetails' of undefined or null reference
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 modi123_1   User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 15262
  • View blog
  • Posts: 61,157
  • Joined: 12-June 08

Re: how would one force a page load in a method?

Posted 12 July 2019 - 08:45 AM

I am not sure if I follow.

I have my 'sandbox' project.. ASP.NET 4.6.1 framework page.. button click hits the code behind and inside that function is that line of code. The page refreshes.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 DarenR   User is offline

  • D.I.C Lover

Reputation: 634
  • View blog
  • Posts: 4,209
  • Joined: 12-January 10

Re: how would one force a page load in a method?

Posted 12 July 2019 - 08:47 AM

yeah i put that in my method and it gave that error
Error: Unable to get property 'PRM_ParserErrorDetails' of undefined or null reference 
with zero explanation of the error
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#6 DarenR   User is offline

  • D.I.C Lover

Reputation: 634
  • View blog
  • Posts: 4,209
  • Joined: 12-January 10

Re: how would one force a page load in a method?

Posted 12 July 2019 - 09:24 AM

i got pissed so i stuck the entire page in an update panel --- hacked but fixed
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1