6 Replies - 613 Views - Last Post: 14 August 2019 - 06:03 PM Rate Topic: -----

#1 lgxm00n   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 4
  • Joined: 14-August 19

HDI Output VB code into a Textbox?

Posted 14 August 2019 - 02:19 PM

I am trying to create a program in VB using Visual Studio 2017 that will export segments of code into a text box. For example, I will click a button called "Show Me Exit Button Code" and the text box will display the code
 me.close 
in a text box called "CodeOutputTXT".

The intent is to take longer and more complex segments of code from other areas to provide a tested/working template.

Thanks :)

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: HDI Output VB code into a Textbox?

#2 modi123_1   User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 15300
  • View blog
  • Posts: 61,364
  • Joined: 12-June 08

Re: HDI Output VB code into a Textbox?

Posted 14 August 2019 - 02:31 PM

HDI?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 lgxm00n   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 4
  • Joined: 14-August 19

Re: HDI Output VB code into a Textbox?

Posted 14 August 2019 - 02:32 PM

View Postmodi123_1, on 14 August 2019 - 02:31 PM, said:

HDI?


Sorry, HDI is How Do I...
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 modi123_1   User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 15300
  • View blog
  • Posts: 61,364
  • Joined: 12-June 08

Re: HDI Output VB code into a Textbox?

Posted 14 August 2019 - 02:42 PM

Gotcha. The code you are referring to would be.. in the app that is running? It would be referencing its own code?
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#5 lgxm00n   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 4
  • Joined: 14-August 19

Re: HDI Output VB code into a Textbox?

Posted 14 August 2019 - 03:25 PM

View Postmodi123_1, on 14 August 2019 - 02:42 PM, said:

Gotcha. The code you are referring to would be.. in the app that is running? It would be referencing its own code?


Correct. The code would be referencing other parts of the program in an effort to provide a working example of the code and then the code itself within a text box. Sort of a rudimentary code version of "Speak and Spell".
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#6 modi123_1   User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 15300
  • View blog
  • Posts: 61,364
  • Joined: 12-June 08

Re: HDI Output VB code into a Textbox?

Posted 14 August 2019 - 04:21 PM

That's not really going to be an option. When a .NET app is compiled the code is compiled in a more machine readable, and usable, fashion. You cannot really refer to it directly unless you have the uncompiled coded and did a lot of string searches.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#7 lgxm00n   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 4
  • Joined: 14-August 19

Re: HDI Output VB code into a Textbox?

Posted 14 August 2019 - 06:03 PM

View Postmodi123_1, on 14 August 2019 - 04:21 PM, said:

That's not really going to be an option. When a .NET app is compiled the code is compiled in a more machine readable, and usable, fashion. You cannot really refer to it directly unless you have the uncompiled coded and did a lot of string searches.


I kind of figured I was going to have to do a manual version of the code to display or create some form of an array to hold the text to be used when called. Thank you for the assist :)
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1