3 Replies - 291 Views - Last Post: 07 March 2020 - 07:56 AM

#1 Rekojeht   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 7
  • Joined: 26-February 20

Images show as 'Posted Image' but no actual image is displayed

Posted 06 March 2020 - 03:46 PM

In every post with an image the only thing I see are no images.. I just see the text 'Posted Image' and that's it. Is there a setting to fix that?
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: Images show as 'Posted Image' but no actual image is displayed

#2 modi123_1   User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 15724
  • View blog
  • Posts: 62,981
  • Joined: 12-June 08

Re: Images show as 'Posted Image' but no actual image is displayed

Posted 06 March 2020 - 04:23 PM

There was a server shake up a while back. Doubtful if older tutorials or posts will have images recovered.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 Rekojeht   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 7
  • Joined: 26-February 20

Re: Images show as 'Posted Image' but no actual image is displayed

Posted 07 March 2020 - 07:24 AM

View Postmodi123_1, on 06 March 2020 - 04:23 PM, said:

There was a server shake up a while back. Doubtful if older tutorials or posts will have images recovered.

The problem is.. it was on my own post and posts as recent as of this week.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 modi123_1   User is online

  • Suitor #2
  • member icon



Reputation: 15724
  • View blog
  • Posts: 62,981
  • Joined: 12-June 08

Re: Images show as 'Posted Image' but no actual image is displayed

Posted 07 March 2020 - 07:56 AM

That sounds like the site you are linking to doesn't like hotlinking and is blocking that.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1