3 Replies - 330 Views - Last Post: 18 April 2020 - 03:39 AM Rate Topic: -----

#1 gsp   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 8
  • Joined: 23-August 13

'Exakat' doesn't generate report

Posted 13 April 2020 - 08:00 AM

Hi,

We installed ‘exakat’ as given in this url(https://www.exakat.io/download-exakat/ ).

When I trying to generate report as like given in below example. It returns ‘No code in project’ in cmd window.(screenshot: please find attachment)

php exakat.phar init -p sculpin -R https://github.com/sculpin/sculpin;
php exakat.phar project -p sculpin

Kindly suggest.

FYI - I am using Windows10 Operating system.

Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: 'Exakat' doesn't generate report

#2 ArtificialSoldier   User is offline

  • D.I.C Lover
  • member icon

Reputation: 2760
  • View blog
  • Posts: 8,066
  • Joined: 15-January 14

Re: 'Exakat' doesn't generate report

Posted 13 April 2020 - 10:39 AM

Try to remove the semicolon from the end of that github URL in that command.
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 astonecipher   User is offline

  • Enterprise Software Architect
  • member icon

Reputation: 3151
  • View blog
  • Posts: 11,956
  • Joined: 03-December 12

Re: 'Exakat' doesn't generate report

Posted 13 April 2020 - 02:09 PM

https://github.com/e...xakat/issues/43
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 gsp   User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 8
  • Joined: 23-August 13

Re: 'Exakat' doesn't generate report

Posted 18 April 2020 - 03:39 AM

View PostArtificialSoldier, on 13 April 2020 - 10:39 AM, said:

Try to remove the semicolon from the end of that github URL in that command.

Hi,

Thanks for the reply,

Checked by removing URL . But report not generated in the respective location "projects/sculpin/report/index.html"
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1