importing data through coding

i want to import SQL data to MS access throufg coding

Page 1 of 1

3 Replies - 971 Views - Last Post: 25 November 2008 - 02:31 AM Rate Topic: -----

#1 kriti ohri  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 3
  • Joined: 16-November 08

importing data through coding

Post icon  Posted 21 November 2008 - 01:13 AM

i dont have code for this
Is This A Good Question/Topic? 0
  • +

Replies To: importing data through coding

#2 Jayman  Icon User is offline

  • Student of Life
  • member icon

Reputation: 421
  • View blog
  • Posts: 9,532
  • Joined: 26-December 05

Re: importing data through coding

Posted 21 November 2008 - 10:24 AM

[rules][/rules]
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#3 RobMeans  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 7
  • Joined: 05-September 08

Re: importing data through coding

Posted 21 November 2008 - 10:59 AM

Hi kriti ohri!

It looks like we may have a similar problem. check my thread titled "A dataset, some tables and trouble with an insert statement"

I have got to a place where I need help on writing SQL statements to append multiple rows to an Access Database from a Dataset. Maybe your answers will turn up there.

Also, check out the tutorials. They showed me how I could go about setting up my Dataset :D
Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

#4 kriti ohri  Icon User is offline

  • New D.I.C Head

Reputation: 0
  • View blog
  • Posts: 3
  • Joined: 16-November 08

Re: importing data through coding

Posted 25 November 2008 - 02:31 AM

View PostRobMeans, on 21 Nov, 2008 - 09:59 AM, said:

Hi kriti ohri!

It looks like we may have a similar problem. check my thread titled "A dataset, some tables and trouble with an insert statement"

I have got to a place where I need help on writing SQL statements to append multiple rows to an Access Database from a Dataset. Maybe your answers will turn up there.

Also, check out the tutorials. They showed me how I could go about setting up my Dataset :D



Quote

iam not getting it...is it possible if you can make things simpler for me???

Was This Post Helpful? 0
  • +
  • -

Page 1 of 1